H.Ruhé

 

Voorzitter

 

S.D.Meulenbelt

 

Dagelijks

bestuur

 

H.Jurriën

 

Dagelijks

bestuur

W.Boer

 

Algemeen

bestuur

W.Plandsoen

 

Algemeen

bestuur

E. van Leeuwen

 

Algemeen

bestuur

P.Beke

 

Algemeen

bestuur

I.Ellens

 

Secretaris

Mayra Slootweg

 

Hermann Ruhe

Mijn naam is Hermann Ruhe en ik ben geboren en getogen in Nes aan de Amstel. Ik woon met een kleine tussenpauze alweer 20 jaar in de Nes waar ik bloemenkweker ben.

 

hgmruhe@gmail.com

Sandra Meulenbelt

Mijn naam is Sandra Meulenbelt. Sinds juni 2008 woon ik samen met mijn man in de Pastoor van Zantenlaan 3. In 2015 ben ik voor het eerst gekozen in de Dorpsraad en in het voorjaar van 2019 ben ik herkozen voor een tweede termijn. In het dagelijks leven ben ik senior omgevingsjurist bij de gemeente Noordoostpolder. Mijn kennis en ervaring met het omgevingsrecht komt goed van pas in de Dorpsraad en probeer ik zoveel mogelijk in te zetten ten bate van Nes en het polder gebied om ons heen.

 s.meulenbeltdr@ziggo.nl

 Henk Jurriën

Mijn doopnaam is Hendrik Jurriën, vernoemd naar mijn grootvader. 5 juli 1961 ben ik geboren in Amsterdam, drie dagen later verder opgegroeid in De Zwarte Kat. Na mijn studie HTS Elektrotechniek en de nodige omzwervingen weer beland in mijn ouderlijke huis, de boerderij op Amsteldijk Zuid 91. Ik heb jaren als technicus in de commerciële afdelingen van software bedrijven gewerkt. De laatste jaren heb ik ons woonhuis gerestaureerd en ben huisvader met vrouw en 4 kinderen (en de dieren). 

Ik vind het belangrijk dat de gemeenschap, onder hoede van de dorpsraad, ook een gemeenschap blijft. Hogere overheden en het grote geld hebben nogal eens de nijging het beter te weten dan wij, de lokale bevolking. Ik zal mij hard maken voor 'onze burgers', als buitengebied van Amstelveen. Wij zijn anders dan Amstelveen, wij moeten ervoor waken deze eigenheid te behouden.

 Walter Boer

Mijn naam is Walter Boer. Sinds 1990 woon ik met veel plezier in Nes samen met mijn vrouw Annemiek. Onze twee kinderen zijn hier geboren opgegroeid en o.a.  en naar De Zwaluw gegaan. Inmiddels zijn ze het huis uit. We wonen op De Wijde Blik

 

Ik werk in Amstelveen bij de huisdierverzekeraar Reaal Dier & Zorg, ben daar verantwoordelijk voor de marketing.

 

Belangrijk vind ik dat Nes in Amstelveen “De oase van rust” blijft. De Dorpsraad zorgt ervoor dat we een serieuze gesprekspartner zijn voor de gemeente. Onze aandachtsspunten brengen we pro-actief onder de aandacht, daarbij geholpen door de inbreng van de Nessers.

 

 Willem Plandsoen

 

Mijn naam is Willem Plandsoen. Sinds 2012 woon ik met veel plezier in Nes samen met mijn partner Sylvia Brinkman, en onze dochter Danna, op De Jonge Gerard 21.

Ik werk in Amsterdam als consultant op het gebied van de strategie van verkoop verbetering waarbij ik tevens verantwoordelijk ben voor het binnenhalen nieuwe klanten in Nederland. Een baan die ik met heel veel plezier door. Daarnaast heb ik een bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop en distributie van boeken die mensen supporten met het vinden de onverwoestbare bron van geluk in hun zelf.

 

Belangrijk in Nes vind ik dat we elkaar kennen en elkaar steunen.

Als je vragen hebt, wil kennismaken, kom gerust langs, bel me of stuur een mail.

 

wplandsoen@gmail.com

0624551062

 

Erik van Leeuwen

Mijn naam is Erik van Leeuwen, ik ben 36 jaar en woon in de Nes  vanaf mijn 3e jaar. Ik ben zzp er in de groenvoorziening en tuinaanleg. Ben getrouwd en heb 2 kinderen.

 

evlinfra@casema.nl

 Pieter Beke

 Inge Ellens